Jídelní lístek 18. – 22. 11.
Pondělí
Svačina: Pohanková kaše, ovoce (7)
Oběd: Smetanová s brokolicí, Grilovaná kotleta se zlatou cibulí, dýňovo-bramborový gratin (6,7)
Svačina: Raženka s podmáslím, kozí máslo, zelenina (1,7)
Úterý
Svačina: Ovesná kaše s medem, ovoce (7)
Oběd: Rajská s rýží, Zabijačkový guláš, houskový knedlík (1,6)
Svačina: Kukuřičné plátky, drožďová pomazánka, zelenina (1,7)
Středa
Svačina: Kokosový nápoj, zapékané musli, ovoce (1)
Oběd: Pórková polévka s bramborem, Čevabčiči, brambory, cibule, hořčice (3,6,7,10)
Svačina: Chléb, pomazánka hummus, zelenina (1)
Čtvrtek
Svačina: Vanilkový puding, ovoce (7)
Oběd: Kyselá s fazolkami, Dýňové kari, jasmínová rýže (1,3,67)
Svačina: Knackebrot, máslo, šunka nejvyšší jakosti, zelenina (1,7)
Pátek
Svačina: Pohankové lupínky, mandlový nápoj (1,8)
Oběd: Bramboračka, Kuřecí nudličky s pečenými žampiony, pažitková rýže (6,9)
Svačina: Grahamové plátky, rajčatová pomazánka, zelenina (1)
Alergeny:
1 Obiloviny obsahující lepek
2 Korýši a výrobky z nich
3 Vejce a výrobky z nich
4 Ryby a výrobky z nich
5 Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
6 Sójové boby (sója) a výrobky z nich
7 Mléko a výrobky z něj
8 Skořápkové plody a výrobky z nich – jedná se o všechny druhy ořechů
9 Celer a výrobky z něj
10 Hořčice a výrobky z ní
11 Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
12 Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l
13 Vlčí bob (LUPINA) a výrobky z něj
14 Měkkýši a výrobky z nich
Ke každému jídlu podáváme ovocný, nebo bylinkový čaj a vodu. V případě potřeby druhá svačinka-křupky, plátky, bezlepkové piškoty, ovoce, zelenina. Jídelníček je vytvářen dle sezonních surovin se zaměřením na lokální dodavatele.