Jídelní lístek 2. – 6. 12.
Pondělí
Svačina: Pohanková kaše, ovoce (7)
Oběd: Polévka z červeného zelí, Penne se sýrovo-brokolicovou omáčkou (1,6,7)
Svačina: Kaiserka, tuňáková pomazánka, zelenina (1,4,7)
Úterý
Svačina: Vanilkový puding, ovoce (7)
Oběd: Květáková polévka, Pečené kuřecí paličky, rýže (3,6)
Svačina: Kukuřičné plátky, drožďová pomazánka, zelenina (1,7)
Středa
Svačina: Kokosový nápoj, zapékané musli, ovoce (1)
Oběd: Krupicová s vejcem, Knedlíky plněné uzeným masem, zelí (1,3)
Svačina: Chléb, pomazánka hummus, zelenina (1)
Čtvrtek
Svačina: Ovesná kaše s medem, ovoce (7)
Oběd: Bílá zeleninová, Krůtí steak bbq, pečené brambory (6,9)
Svačina: Knackebrot, kozí máslo, zelenina (1,7)
Pátek
Svačina: Pohankové lupínky, mandlový nápoj (1,8)
Oběd: Krůtí vývar s drobením, Květákové placky, brambory, pažitkový dresink (1,3,7,9)
Svačina: Grahamové plátky, rajčatová pomazánka, zelenina (1)
Alergeny:
1 Obiloviny obsahující lepek
2 Korýši a výrobky z nich
3 Vejce a výrobky z nich
4 Ryby a výrobky z nich
5 Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
6 Sójové boby (sója) a výrobky z nich
7 Mléko a výrobky z něj
8 Skořápkové plody a výrobky z nich – jedná se o všechny druhy ořechů
9 Celer a výrobky z něj
10 Hořčice a výrobky z ní
11 Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
12 Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l
13 Vlčí bob (LUPINA) a výrobky z něj
14 Měkkýši a výrobky z nich
Ke každému jídlu podáváme ovocný, nebo bylinkový čaj a vodu. V případě potřeby druhá svačinka-křupky, plátky, bezlepkové piškoty, ovoce, zelenina. Jídelníček je vytvářen dle sezonních surovin se zaměřením na lokální dodavatele.