Jídelní lístek 4. – 8. 12.
Pondělí
Svačina: Ovesná kaše s medem, ovoce (1,7)
Oběd: Špenátová polévka, Bulgurové rizoto, dresink (1,3,6)
Svačina: Grahamový plátek, drožďová pomazánka, zelenina (1,7)
Úterý
Svačina: Chléb, patifu pomazánka, zelenina (1,6)
Oběd: Kyselá s fazolkami, Čevabčiči, brambory, cibule, hořčice (3,6,10)
Dieta: Pečená zelenina, brambory, cibule, hořčice
Svačina: Ovesné mléko, zapékané musli, ovoce (7)
Středa
Svačina: Wasa plátky, fazolová pomazánka, zelenina (1,6)
Oběd: Krém z červeného zelí, Hovězí guláš, houskový knedlík (1,6)
Dieta: Květákové placky, brambory, pažitkový dresink (3,7)
Svačina: Jablečné pyré, ovoce
Čtvrtek
Svačina: Pohanková kaše s medem, ovoce (1,7)
Oběd: Hrstková polévka, Lasaně se špenátem (1,3,7)
Svačina: Knuspi plátky, tuňáková pomazánka, zelenina (1,7)
Pátek
Svačina: Cornies, pomazánka z červené řepy, zelenina (7)
Oběd: Zelňačka, Vepřová plec na česneku, bramborový knedlík, špenát (1,3,6,7)
Dieta: Salát nicoise (3,7)
Svačina: Jogurtový nápoj, ovoce (1,7)
Alergeny:
1 Obiloviny obsahující lepek
2 Korýši a výrobky z nich
3 Vejce a výrobky z nich
4 Ryby a výrobky z nich
5 Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
6 Sójové boby (sója) a výrobky z nich
7 Mléko a výrobky z něj
8 Skořápkové plody a výrobky z nich – jedná se o všechny druhy ořechů
9 Celer a výrobky z něj,
,10 Hořčice a výrobky z ní
11 Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
12 Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l
13 Vlčí bob (LUPINA) a výrobky z něj
14 Měkkýši a výrobky z nich
Ke každému jídlu podáváme ovocný, nebo bylinkový čaj a vodu. V případě potřeby druhá svačinka-křupky, plátky, bezlepkové piškoty, ovoce, zelenina. Jídelníček je vytvářen dle sezonních surovin se zaměřením na lokální dodavatele.
Jídelní lístek 4. – 8. 12.
Pondělí
Svačina: Ovesná kaše s medem, ovoce (1,7)
Oběd: Špenátová polévka, Bulgurové rizoto, dresink (1,3,6)
Svačina: Grahamový plátek, drožďová pomazánka, zelenina (1,7)
Úterý
Svačina: Chléb, patifu pomazánka, zelenina (1,6)
Oběd: Kyselá s fazolkami, Čevabčiči, brambory, cibule, hořčice (3,6,10)
Dieta: Pečená zelenina, brambory, cibule, hořčice
Svačina: Ovesné mléko, zapékané musli, ovoce (7)
Středa
Svačina: Wasa plátky, fazolová pomazánka, zelenina (1,6)
Oběd: Krém z červeného zelí, Hovězí guláš, houskový knedlík (1,6)
Dieta: Květákové placky, brambory, pažitkový dresink (3,7)
Svačina: Jablečné pyré, ovoce
Čtvrtek
Svačina: Pohanková kaše s medem, ovoce (1,7)
Oběd: Hrstková polévka, Lasaně se špenátem (1,3,7)
Svačina: Knuspi plátky, tuňáková pomazánka, zelenina (1,7)
Pátek
Svačina: Cornies, pomazánka z červené řepy, zelenina (7)
Oběd: Zelňačka, Vepřová plec na česneku, bramborový knedlík, špenát (1,3,6,7)
Dieta: Salát nicoise (3,7)
Svačina: Jogurtový nápoj, ovoce (1,7)
Alergeny:
1 Obiloviny obsahující lepek
2 Korýši a výrobky z nich
3 Vejce a výrobky z nich
4 Ryby a výrobky z nich
5 Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
6 Sójové boby (sója) a výrobky z nich
7 Mléko a výrobky z něj
8 Skořápkové plody a výrobky z nich – jedná se o všechny druhy ořechů
9 Celer a výrobky z něj,
,10 Hořčice a výrobky z ní
11 Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
12 Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l
13 Vlčí bob (LUPINA) a výrobky z něj
14 Měkkýši a výrobky z nich
Ke každému jídlu podáváme ovocný, nebo bylinkový čaj a vodu. V případě potřeby druhá svačinka-křupky, plátky, bezlepkové piškoty, ovoce, zelenina. Jídelníček je vytvářen dle sezonních surovin se zaměřením na lokální dodavatele.