Jídelní lístek 29. 5. – 2. 6.
Pondělí
Svačina: Knackebrot, mrkvová pomazánka, zelenina (1,7)
Oběd: Italská polévka, Pečený karbanátek, petrželkový brambor (3,6)
Dieta: Sojový guláš, těstoviny (1,6)
Svačina: Zapékané musli, mandlové mléko, ovoce (1,8)
Úterý
Svačina: Žitný chléb, francouzská pomazánka, zelenina (1)
Oběd: Květáková polévka, Zapečená cizrna s batáty a zeleninou (3,6,7)
Svačina: Čiroková kaše, ovoce (7)
Středa
Svačina: Ovesná kaše, rozinky, ovoce (1,7)
Oběd: Slepičí vývar, Krůtí steak bbq, rýže (1,9)
Dieta: Květákové kari, rýže
Svačina: Kukuřičné plátky, francouzská pomazánka, zelenina (6)
Čtvrtek
Svačina: Chléb, pomazánka patifu, zelenina (6,7)
Oběd: Krupicová s vejcem, Halušky se zelím (1,3,9)
Svačina: Tvarohový jogurt, cornflakes, ovoce (7)
Pátek
Svačina: Grahamové plátky, lučina, zelenina (1,7)
Oběd: Zeleninový vývar, Zapečené těstoviny s tomaty (1,3,7)
Svačina: Pohanková kaše, slunečnicová semínka, ovoce (7)
Alergeny:
1 Obiloviny obsahující lepek
2 Korýši a výrobky z nich
3 Vejce a výrobky z nich
4 Ryby a výrobky z nich
5 Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
6 Sójové boby (sója) a výrobky z nich
7 Mléko a výrobky z něj
8 Skořápkové plody a výrobky z nich – jedná se o všechny druhy ořechů
9 Celer a výrobky z něj
10 Hořčice a výrobky z ní
11 Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
12 Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l
13 Vlčí bob (LUPINA) a výrobky z něj
14 Měkkýši a výrobky z nich
Ke každému jídlu podáváme ovocný, nebo bylinkový čaj a vodu. V případě potřeby druhá svačinka-křupky, plátky, bezlepkové piškoty, ovoce, zelenina. Jídelníček je vytvářen dle sezonních surovin se zaměřením na lokální dodavatele.