Jídelní lístek 28. – 30.4.
Pondělí
Svačina: Jablečné pyré, ovoce
Oběd: Čočková polévka, Kuřecí steak, šťouchané brambory
Svačina: Kaiserka, lučina, zelenina (1,7)
Úterý
Svačina: Mléko, zapékané musli, ovoce (1,7)
Oběd: Smetanová s brokolicí, Krůtí paprikáš, jáhly
Svačina: Žitný chléb, mrkvová pomazánka, zelenina (1,7)
Středa
Svačina: Bilý jogurt, ovoce (7)
Oběd: Krupicová s vejcem, Řepné rizoto (3,7)
Svačina: Knackebrot, máslo, šunka nejvyšší jakosti, zelenina (1,7)
Alergeny:
1 Obiloviny obsahující lepek
2 Korýši a výrobky z nich
3 Vejce a výrobky z nich
4 Ryby a výrobky z nich
5 Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
6 Sójové boby (sója) a výrobky z nich
7 Mléko a výrobky z něj
8 Skořápkové plody a výrobky z nich – jedná se o všechny druhy ořechů
9 Celer a výrobky z něj,
10 Hořčice a výrobky z ní
11 Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
12 Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l
13 Vlčí bob (LUPINA) a výrobky z něj
14 Měkkýši a výrobky z nich
Ke každému jídlu podáváme ovocný, nebo bylinkový čaj a vodu. V případě potřeby druhá svačinka-křupky, plátky, bezlepkové piškoty, ovoce, zelenina. Jídelníček je vytvářen dle sezonních surovin se zaměřením na lokální dodavatele.